Флагманський смартфон Samsung Galaxy S10 з підтримкою 5G з’явиться раніше очікуваного

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), який часто публікує достовірну інформацію, вибухнув новими подробицями про наступні новинки Samsung.

Раніше повідомлялося, що версія смартфона Galaxy S10+ з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління з’явиться у продажу помітно пізніше, ніж інші моделі лінійки. Galaxy S10, S10+ і S10e з’являться на полицях магазинів в 8 березня, преміальна версія Samsung Galaxy S10+ Limited Edition з 1 ГБ вбудованої флеш-пам’яті і 12 ГБ ОЗУ — 15 березня. Перша ж поява Galaxy S10+ 5G очікувалося тільки в кінці березня і те, тільки в Південній Кореї.

За даними джерела, Galaxy S10 5G покажуть одночасно з іншими моделями серії, на заході 20 лютого, а не пізніше окремо. Це дозволяє сподіватися, що і в продаж він вийде одночасно або майже одночасно в Galaxy S10, S10+ і S10e.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також інсайдер розповів про гнучкий смартфон Samsung з дисплеєм, що розкладається. За його словами, на даний момент корейський виробник схиляється до назви Galaxy Winner, а не Galaxy F, Galaxy Flex або Galaxy Fold як смартфон іменувався з чуток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.