У мережу злили характеристики Samsung Galaxy M30

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці минулого місяця корейська корпорація Samsung анонсувала чергову лінійку мобільних пристроїв під назвою Galaxy M. Презентація проходила на території Індії та саме там вперше показали моделі M10 і M20. Відомо, що компанія має намір випустити ще й «старшу» версію, проте про терміни не повідомляється. У той же час в мережу вже злили характеристики Samsung Galaxy M30.

Оболонка «старшої» версії практично нічим не буде відрізнятися від «молодших»: така ж каплевидна рамка, маленьке «підборіддя» в нижній частині і досить тонкі рамки. Однак, невелике розходження все-таки є – тут буде встановлена ​​основна камера з трьома модулями, а не з двома. Крім цього, діагональ дисплея нової моделі буде трохи більше. Якщо говорити про параметри, то вага смартфона складе 175 грам, довжина – трохи більше 75 міліметрів, а висота – 159 міліметрів.

Інсайдери заявляють, що діагональ екрану складе 6,38 дюймів з роздільною здатністю 2220 на 1080 пікселів. За роботу пристрою буде відповідати фірмовий чіпсет Exynos 7904, а також чотири гігабайти оперативної пам’яті. Обсяг постійної пам’яті складе 64 гігабайти, а ємність акумулятора – 5000 мАг. Основна камера буде непереливки чогось видатного, а ось фронтальна отримає 16 мегапікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон буде представлений в двох колірних варіаціях: синій градієнт і стандартний чорний. На даний момент невідомо, коли новинка з’явиться на ринку. Про вартість поки теж мало чого відомо, проте деякі припускають, що навряд чи гаджет перевищить планку в 250 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.