Bitcoin почав стрімко втрачати в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ніч з 19 на 20 листопада курс найпопулярнішою в світі криптовалюти Bitcoin впав відразу на 12% до позначки нижче $ 5000 за віртуальну монету. У порівнянні з минулим тижнем падіння склало 22%, а з початку цього року – цілих 65%. Нагадаємо, що в грудні 2017 го курс Bitcoin стрімко перевалив за $ 20 000, після чого почав падати.

Протягом останніх кількох місяців курс Bitcoin стабільно тримався в межах $ 6500, але минулого тижня стався різкий занепад, який повторився минулої ночі. Капіталізація віртуальної валюти впала до 88,7 мільярда доларів – мінімального значення за останні 13 місяців.

Падінням одного тільки Bitcoin ринок криптовалюти не обмежився. За минулу добу подешевшали і інші популярні «монети»: Ethereum впав на 12,6%, Litecoin – на 12,5%, Bitcoin Cash – на 9,7%. Капіталізація всього ринку криптовалюти минулого тижня знизилася приблизно на 40 мільярдів доларів – до 172 мільярдів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку експертів, якщо зараз Bitcoin не почнуть знову купувати, то незабаром варто чекати зниження курсу до $ 3500..

Відзначимо, що в минулу п’ятницю Комісія з цінних паперів і бірж США домоглася розгляду перших справ проти засновників кріптовалютних стартапів. Як повідомляється, це початок масштабної кампанії з регулювання зловживання та шахрайства в індустрії цифрових валют.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.