На ринку смартфонів з’являється новий гігант – компанія Meitu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meitu і Xiaomi уклали угоду про стратегічне партнерство.
Компанія Meitu розкрила подробиці угоди про стратегічне партнерство, укладеної з компанією Xiaomi.

Сторони домовилися, що Xiaomi отримає ексклюзивну глобальну ліцензію на використання марки Meitu і глобальну ліцензію на певні технології і доменні імена у зв’язку з випуском всіх майбутніх смартфонів Meitu, виключаючи модель Meitu V7.

Xiaomi і Meitu будуть спільно розробляти смартфони. У документі йдеться, що їх конструюванням, виготовленням і продажем займеться Xiaomi, а Meitu надасть технології обробки зображень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім смартфонів, Xiaomi також зможе виробляти інші продукти з фірмовим найменуванням Meitu, за винятком деяких “розумних пристроїв, пов’язаних зі шкірою”.

З фінансової сторони партнерство буде розділене на два етапи.

Протягом першого етапу тривалістю до п’яти років Xiaomi буде платити Meitu по 10% прибутку з кожного проданого смартфона. Це буде продовжуватися, поки Meitu сумарно не отримає заздалегідь домовлену суму. Після цього Xiaomi може прийняти рішення припинити партнерство або перейти до другого етапу. На другому етапі, який буде тривати 30 років, Meitu буде отримувати з кожного проданого смартфона якусь фіксовану суму, але не менше 10 млн доларів на рік.

Що стосується інших пристроїв (не смартфонів), Meitu буде отримувати 15% валового прибутку від їх продажу протягом 30 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.