Ще один Google Pixel повністю розсекретили до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google не змогла утримати в секреті ще один неанонсований смартфон. На цей раз журналісти порталу Rozetked поділилися ексклюзивними фотографіями доступної версії флагманського Pixel 3, що отримала приставку Lite. Зовні апарат схожий із старшою моделлю, але має ряд особливостей.

Корпус Pixel 3 Lite повністю зроблений з пластика. Спереду розташувався 5,56-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 2220х1080 пікселів (18:9) і трохи ширшими рамками, ніж у Pixel 3. Цікаво, що Google вирішила залишити в більш доступною моделі 3,5-мм роз’єм для навушників.

У плані начинки ключовою відмінністю Lite-версії є восьмиядерний процесор Snapdragon 670, виконаний по 10-нм техпроцесу. Як і в звичайному Pixel 3, обсяг оперативної пам’яті становить 4 ГБ, а ось для зберігання даних є 32 ГБ без можливості розширення. За автономність відповідає акумулятор ємністю 2915 мАг. У смартфоні дві камери: основна на 12 Мп і фронтальна на 8 Мп. За словами джерела, це такі ж модулі з тою же якістю зйомки, що і в Pixel 3.

З чуток, Pixel 3 Lite представлять в найближчі місяці і він буде коштувати близько $ 400-500. Разом з пристроєм можуть показати доступну версію Pixel 3 XL на базі процесора Snapdragon 710.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.