У MIUI з’явилася підтримка неймовірної камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi випустила нову бета-версію фірмової прошивки MIUI 10 з номером збірки v8.11.8. Одним з ключових змін стала повноцінна підтримка сторонніх додатків камер, таких як Google Camera. Пов’язано це з тим, що серед власників смартфонів Xiaomi попередні варіанти GCam користуються великою популярністю, так як з ними якість одержуваних знімків знаходиться на більш високому рівні.

Xiaomi додала в MIUI 10.8.11.8 нативну підтримку HAL3 / Camera2API. Ці інструменти дозволяють використовувати знаменитий режим HDR + і новий Night Sight , розроблені Google для своїх смартфонів. Раніше власникам апаратів Xiaomi доводилося отримувати права суперкористувача, щоб в повній мірі випробувати всі можливості Google Camera. Тепер же достатньо встановити APK-файл програми.

Важливо відзначити, що поки MIUI 10.8.11.8 доступна для користувачів з китайської версії прошивки. Про терміни глобального релізу збірки поки нічого не відомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.