Неймовірний екран Samsung Galaxy S10 здивує всіх конкурентів своєю унікальністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний інсайдер під ніком @IceUniverse підтвердив інформацію про те, що в новому флагманському смартфоні Samsung Galaxy S10 буде застосований підекранний дактилоскопічний датчик ультразвукового типу.

Він зазначив, що ультразвуковий сканер відбитків пальців є цілком достатньою і повноцінною заміною сканера райдужної оболонки ока, якої не буде в новому флагманському смартфоні південнокорейської компанії.

За даними, які представила @IceUniverse, який використовується в Samsung Galaxy S10 ультразвуковий сканер відбитків пальців працює швидше, ніж сучасні оптичні дактилоскопічні датчики. Крім того, він розпізнає дотики приблизно на 30% екрану, а не тільки в нижній його частині.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, Samsung підписала ексклюзивну угоду з постачальником ультразвукових датчиків, згідно з положеннями якого, подібна технологія не з’явиться в рішеннях конкурентів, як мінімум, до другої половини 2019 року.

Ті ж самі тимчасові рамки стосуються ексклюзивності «нової екранної технології», подробиць про яку поки що немає, але можна припустити, що мова йде про дірявому дисплеї з вирізом для фронтальної камери.

Вихід Samsung Galaxy S10 очікується в першому кварталі наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.