Представлений Motorola P30 Play на чіпі Snapdragon 625

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще на початку серпня стало відомо про те, що Lenovo готується випустити нову лінійку смартфонів, в яку повинні були увійти апарати Motorola P30, P30 Play і P30 Note . Однак, на заході, присвяченому анонсу Motorola P30 , модель P30 Play анонсована не була. Але, трохи згодом, а точніше – сьогодні, був представлений і Motorola P30 Play.

Новинку оснастили 5,8-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD + (1520 х 720 пікселів), перевіреним часом і користувачами чіпом Qualcomm Snapdragon 625, 4 Гб оперативної пам’яті, 64 Гб флеш-пам’яті, подвійною основною камерою з датчиками на 13 Мп і 2 Мп з фазовим автофокусом, 8-мегапіксельною фронталкою, модулями Wi-Fi 802.11 a / b / g / n і Bluetooth 5.0 Low Energy, сканером відбитків пальців на тильній панелі (суміщений з логотипом), а також акумулятором на 3000 мАг.

Розміри апарату складають 149,9 х 72,2 х 7,97 мм при вазі в 162 грами, а “з коробки” він працює під управлінням фірмового інтерфейсу ZUI 4.0 на основі ОС Android 8.1 Oreo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola P30 Play з’явиться в продажі незабаром за ціною близько $ 280.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.