Представлений OnePlus 6 в червоному кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus, як і обіцяла, представила OnePlus 6 в червоному кольорі. Ободок камери і сканера відбитків пальців відполірований, що істотно відрізняє його від будь-якого іншого флагмана в червоному кольорі.

В іншому ж не можна сказати, що пристрій виглядає краще версії в чорному глянсовому кольорі. Наприклад, OnePlus 5T в червоному кольорі набагато привабливіший інших версій 5T, у випадку з OnePlus 6 червоний колір в купе з глянцевою поверхнею виглядає не дуже добре. Поки непогано підібрати колір вийшло тільки у Samsung в бордовій версії Galaxy S8.

OnePlus 6 в червоному кольорі отримав 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, а його вартість в Китаї склала 542 долара, що відповідає версіями з аналогічним об’ємом пам’яті, але іншим кольором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Північній Америці і Європі продажі OnePlus 6 в червоному кольорі стартують 10 липня по ціні в 579 доларів, а в Індії апарат з’явиться 16 липня і буде оцінений в 583 долара.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandroidinsider.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.