Старі моделі Google Pixel Pro отримали функцію ручного перемикання між об’єктивами камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У червневому оновленні Pixel Feature Drop перенесли деякі можливості камери Pixel 8 на моделі Pixel 6, 7 та Pixel Fold (і частково на Pixel Tablet). Це оновлення доступне у версії 9.4 програми Pixel.

Реклама

Зазвичай камера автоматично вибирає відповідний об’єктив залежно від умов зйомки. Тепер є можливість вручну вибрати потрібний об’єктив, таким чином, користувач сам приймає рішення про те, яку камеру використовувати: ширококутну, надширококутну або телеоб’єктив. Однак варто відзначити, що ця функція доступна лише для Pixel 6 Pro, 7 Pro та Pixel Fold, тоді як у звичайних моделей Pixel передбачено лише автоматичний вибір об’єктива.

Нове налаштування ручного вибору об’єктива знаходиться на вкладці “Pro” у налаштуваннях камери. Також можна вибрати формат збереження фотографій – JPEG або JPEG+RAW. Це не нововведення, але раніше ця настройка була прихована в розділі “Налаштування”, “Додатково”.

Крім того, покращено режим HDR+, який тепер вибирає ідеальний момент для зйомки, фокусуючись на обличчі об’єкта та посмішці в момент натискання кнопки затвора. Ця функція доступна на Pixel 6 і більше, Pixel Fold і Pixel Tablet.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ