У мережі показали сім кольорів iPhone 16 Plus (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 16 Plus з великим екраном може бути випущений у семи кольорах. Серед них будуть два нові кольори. Про це повідомляє Gizmochina з посиланням на китайських інсайдерів.

В даний час модель iPhone 15 Plus випускаються в рожевому (pink), синьому (blue), чорному (black), зеленому (green) та жовтому (yellow) кольорах. У разі наступника до них додадуть білий (white) та фіолетовий (purple). Ці кольорові варіанти, ймовірно, пропонуватиме і базовий iPhone 16.

Умільці вже створили на основі витоку якісний рендер. На ньому показана модель iPhone 16 Plus у всіх очікуваних відтінках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про кольори «прошек» теж є дані в мережі. Інсайдер ShrimpApplePro заявив, що колірна палітра iPhone 16 Pro і 16 Pro Max буде такою:

  • Space Black – “Космічний чорний”;
  • White – “Білий”;
  • Gray – “Сірий”;
  • Rose – “Рожевий”.

Завдяки ширшому діапазону кольорів у лінійці iPhone 16 у фанатів «яблучного» бренду з’явиться більше свободи у виборі телефону, який доповнює їхній стиль.

Анонс новинок очікується восени 2024 року. Apple зазвичай проводить презентацію у вересні. Очікується, що цього року традиція теж буде дотримана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.