На Apple Vision Pro вийшла прошивка з новими функціями

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 16: A guest wears new Apple Vision Pro outside Bora Aksu during London Fashion Week February 2024 on February 16, 2024 in London, England. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple представила прошивку visionOS 1.1 для свого нового гаджета – гарнітури змішаної реальності Vision Pro. Апдейт привносить нові функції і низку поліпшень, повідомляє MacRumors.

Додано підтримку iMessage Contact Key Verification. Ця фіча автоматично перевіряє, що ви обмінюєтеся повідомленнями з тією людиною, з якою маєте намір. Удосконалено віртуальну клавіатуру, роботу з Mac, відображення аватарів під час дзвінків.

visionOS 1.1 впроваджує розширене управління мобільними пристроями і можливість налаштовувати девайс при використанні закритої мережі бездротового інтернету. Приклади – готелі, кафе, аеропорти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.