Apple може перейменувати Apple ID у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі звітом MacRumors, неназвані джерела, близькі до технологічного гіганта з Купертіно, заявили, що ім’я Apple ID буде замінено ім’ям Apple Account. Повідомляється, що ребрендинг проводиться в рамках експериментів компанії, і нова назва може бути реалізована вже цього року. Що стосується того, коли користувачам слід очікувати цієї зміни, пропонований графік збігається з випуском iOS 18 і macOS 15, який, найімовірніше, відбудеться у вересні або жовтні.

Незрозуміло, чи слугує зміна імені важливішій меті та чи зміниться структура Apple ID знову, як це було в період з 2000 до 2011 року, чи це просто маркетингова зміна. Примітно, що Apple ID – єдиний спосіб увійти в пристрій Apple, отримати доступ до iCloud, використовувати Apple Music, Apple TV+, Apple Pay та інші сервіси компанії, і є важливою системою для компанії.

Минулого року Apple оголосила про підтримку ключів доступу в iOS 17 і macOS Sonoma. Користувачам Apple автоматично було призначено ключ доступу, який можна використовувати для входу у свій Apple ID в Інтернеті. Це означало, що користувачам не були потрібні паролі для входу у свій обліковий запис, а ключі доступу також додавали додатковий рівень безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча поява iOS 18 потенційно може покласти край епосі Apple ID, є причини очікувати від цього позитивні зміни. Згідно зі звітом, наступне покоління операційної системи iPhone може принести візуальне оновлення призначеного для користувача інтерфейсу (UI) і додати елементи Apple Vision Pro, такі як ефект напівпрозорості та ефект розмиття. Також повідомляється, що iOS 18 принесе в iPhone низку функцій штучного інтелекту (AI).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.