З’явилася перша інформація про майбутній смартфон Realme 12 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання GizmoChina привело інсайдерську інформацію про новий смартфон Realme 12 Lite.

Відомо, що в базі даних IMEI цей пристрій значиться під номером RMX3890, який відноситься і до Realme C67. На думку видання, це говорить про те, що Realme 12 Lite – ребрендинг моделі C67.

Повідомляється, що нова модель отримає SoC Snapdragon 685, екран діагоналлю 6,72″ IPS LCD з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц. Realme 12 Lite має бути оснащений подвійною 50 Мп і 8 Мп фронтальною камерами. що модель отримає Android 13 і власну оболонку Realme – UI 4. 0. Також відомо про те, що смартфон отримає акумулятор ємністю 5000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли Realme 12 Lite вийде у світ, невідомо. Немає конкретики і про ціни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.