Google Pixel Fold 2 засвітився на шпигунських знімках

Дизайн чергового флагмана Google злили в мережу за півроку до анонсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал Android Authority опублікував живі фотографії та деякі технічні характеристики майбутнього флагманського смартфона Google Pixel Fold 2. Судячи з усього, в новому поколінні Fold отримає редизайн.

Габарити Pixel Fold 2 поки невідомі, але джерело зазначає, що його внутрішній дисплей буде квадратним. Новинка буде більше схожа на OnePlus Open, ніж на перший Pixel Fold.

Цікаво, що наступний складаний смартфон Google отримає і нове розташування камер. Замість горизонтального блоку всі модулі упаковані в закруглений прямокутник у лівому верхньому кутку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, загальний дизайн Pixel Fold 2 буде схожий із серією Pixel 9. Найімовірніше, йдеться про плоскі грані.

Також стало відомо, що Google Pixel Fold 2 вийде в жовтні 2024 року і отримає чипсет Tensor G4. Ймовірно, ми дізнаємося більше подробиць про цей девайс найближчими днями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.