iOS 17.4 виправить функцію, через яку над вами всі сміялися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple внесла довгоочікувані правки в iOS 17 і iPadOS 17, щоб не ставити своїх користувачів у незручне становище. Про це написали в MacRumors.

Йдеться про повноекранні 3D-відеореакції під час відеодзвінків, які з’явилися в iOS 17, iPadOS 17 і macOS Sonoma. Щоб показати свої емоції, не відволікаючись на пошук і натискання кнопок, ви можете показати один із низки заданих жестів для запуску відеоефекту.

Однак зараз ця функція увімкнена за замовчуванням, що іноді призводить до курйозів і незручності: під час серйозної відеоконференції за спиною доповідача злітають повітряні кульки або з’являється великий “лайк”. Мало хто знає, як відключається ця фіча, що викликає великі незручності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На щастя, в iOS 17.4 буде рішення проблеми. Apple готує API, яке дасть змогу стороннім додаткам для відеозв’язку на кшталт Zoom, Skype або Telegram, відключати 3D-реакції за замовчуванням. На жаль, поки немає інформації про аналогічне нововведення в macOS 14.4 – там воно теж абсолютно необхідне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.