Найочікуваніша модель iPhone знову не вийде у 2024-му

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple не стане випускати “флагман флагманів” у 2024 році. Про це пише MacRumors.

Чутки про вихід iPhone Ultra з’явилися вперше кілька років тому. Більшість інсайдерів чекали на таку модель у лінійці iPhone 15, і навіть ми випускали добірку інсайдів, що підтверджують це. Однак “ультра” не сталося.

Згідно з джерелом, її не станеться і в 2024-му. Розробники отримали до рук витік ранньої версії iOS 18, у якій перераховано чотири моделі iPhone, що не існують нині. Ось вони:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • D47 – iPhone 16
  • D48 – iPhone 16 Plus
  • D93 – iPhone 16 Pro
  • D94 – iPhone 16 Pro Max

Як видно, Apple збирається зберегти неймінг великих айфонів і знову випустити модель Pro Max. Усім, хто не оновлює свій смартфон в очікуванні iPhone 16 Ultra, доведеться почекати ще мінімум півтора року.

Витік iOS 18 демонструє ще кілька подробиць. Наприклад, усі моделі iPhone 16 працюватимуть на новому чипі t8140 – це кодова назва Apple A18. Він згадується навіть у зв’язку з базовими моделями. Є ймовірність, що Apple назве чіпи A18 і A18 Pro.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.