Тільки Android: китайський виробник дронів DJI відмовився від підтримки iOS і Windows 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник дронів DJI відмовився від підтримки застосунків і сервісів під iOS і Windows. Компанія зосередиться на розробці продуктів тільки під Android.

Про конкретні причини не повідомляють. Таке рішення виробника БПЛА пов’язують із політикою і більшою відкритістю ОС Android. Повна відмова від iOS і Windows відбудеться у 2024 році.

Причому від підтримки операційних систем Apple і Microsoft відмовляться і розробники, які створюють для дронів DJI сторонні застосунки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.