Розкрито перші подробиці про смартфон Samsung Galaxy Xcover 7 із захистом від води та ударів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лінійка захищених смартфонів Samsung Galaxy Xcover невдовзі поповниться новим продуктом. Швидше за все, модель називатиметься Galaxy Xcover 7; її зображення та деякі дані про характеристики просочилися сьогодні в інтернет.

За даними джерела , апарат отримає знімну задню панель та акумулятор, що є рідкістю для сучасних смартфонів.

Природно, модель буде захищена від води та ударів (згадуються стандарти MIL-STD-810H та IP68), як і інші представники серії Galaxy Xcover.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На лівій грані корпусу, судячи з зображень, знаходиться кнопка Xcover, що настроюється, яку можна використовувати для запуску додатків, сканування штрих-кодів і так далі. Також на зображення помітна одинарна задня камера.

Інформації про термін анонсу Galaxy Xcover 7 поки немає.

Попередній апарат цієї серії, Samsung Galaxy Xcover6 Pro, був представлений у середині 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.