Новий iPhone подешевшав в Україні одразу на 20%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту старту продажів базовий iPhone 15 подешевшав в Україні приблизно на 20%. Про це свідчать дані товарного агрегатора Hotline.ua.

За даними ресурсу, на момент старту продажів новий смартфон Apple в українських інтернет-магазинах продавали за понад 44 000 гривень. Сьогодні базовий iPhone 15 в Україні можна придбати щонайменше за 36 000.

За цю суму деякі магазини пропонують новинку в найскромнішій конфігурації: чорного кольору і з 128 ГБ вбудованої пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 15 має 6,1-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 1170 x 2556 пікселів і яскравістю до 2000 ніт, оснащений торішнім біонічним процесором Apple A16, двома камерами з роздільною здатністю 48 Мп і 12 Мп і 6 ГБ оперативної пам’яті. Внутрішня пам’ять може бути 128 ГБ, 256 ГБ або 512 ГБ.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.