Apple поховала легендарні Apple Watch, хоча ними все ще користуються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку жовтня до списку продуктів Apple, що офіційно вийшли з експлуатації, потрапили оригінальні Apple Watch, представлені 2015 року, а сьогодні компанія визнала застарілими ще два продукти – Apple Watch Series 1 і Series 2.

Саме ця модель популяризувала смарт-годинник Apple по всьому світу, оскільки Apple Watch Series 1 і Series 2 були доступні в більшій кількості країн, а також пропонували більше функцій, ніж оригінальна модель.

На жаль, Apple і АСЦ більше не будуть обслуговувати ці смарт-годинники, якщо у них немає запчастин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, Apple Watch Series 1 і Series 2 вийшли у вересні 2016 року і отримували оновлення watchOS до середини 2020 року (watchOS 6).

Варто зазначити, що і сьогодні у світі повно користувачів цього покоління смарт-годинників Apple. Наприклад, у мене досі є Apple Watch Series 1 і Series 2 (і вони працюють), які я регулярно чергував, поки не перейшов на Series 7 у 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.