Стало відомо, якою буде Windows 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сайт Windows Latest з посиланням на близькі до компанії Microsoft джерела розповів про головні особливості операційної системи Windows 12, що готується до випуску. Вона повинна стати своєрідною відповіддю Chrome OS, яка в основному використовується зі слабким «залізом», але працює досить швидко.

Windows 12 розробляється як модульна та легковажна платформа, що працює в основному з хмарними сервісами та веб-додатками. Microsoft позиціонуватиме її як операційну систему для недорогих ноутбуків, які використовуються в навчальних закладах і вдома учнями та студентами. Випуск Windows 12 може відбутися у 2024 році.

Центральною частиною хмарного Windows 12 стане браузер Microsoft Edge. Через нього буде здійснюватись доступ до різних веб-сервісів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не виключено, що, крім хмарної Windows 12, буде випущена і звичайна версія, призначена для потужних комп’ютерів і ноутбуків. Обидві версії будуть інтегровані інструменти, що працюють на основі технологій штучного інтелекту. Вони вже почали з’являтися в оновленнях Windows 11, тому їх поява в новій версії операційної системи не викликає жодних сумнівів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.