У Мережу злили особливості процесора Google Pixel 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні очікуваного анонсу Google Pixel 8, інформація про процесор наступного покоління вже почала просочуватися в Мережу.

Згідно з нещодавнім звітом, чип Tensor G4, який має з’явитися в моделях Pixel 9 у 2024 році, не буде значно відрізнятися від свого попередника, Tensor G3.

Даний чіп, відомий під кодовим ім’ям “Zuma Pro”, є лише незначним поліпшенням порівняно з “Zuma”, анонс якого відбудеться в жовтні 2023-го.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він все ще вироблятиметься за допомогою Samsung і базуватиметься на розробницькій платі “Ripcurrent 24”. Основна причина такої консервативності полягає в тому, що Google працює над повністю фірмовим чипом Tensor G5 для Pixel 10, який очікують у 2025 році.

Ця “проміжна” модель Tensor G4, вочевидь, стане свого роду заповнювачем, поки не буде представлений потужніший і перспективніший чип. Цікаво, що раніше планувалося, що власний чип від Google з’явиться вже у 2024 році, але ці плани було відкладено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.