Годинник Galaxy Watch отримає топову функцію з iPhone і Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google впроваджує можливість розблокування смартфона за допомогою годинника в нову Wear OS. Про це пише 9to5Google.

Згідно з джерелом, йдеться про функцію Watch Unlock, яка на ранніх етапах тестування називалася Smart Unlock. Фіча дозволить усім власникам розумних годинників Galaxy ще простіше і швидше розблокувати свій Android-смартфон.

По суті, Watch Unlock сама по собі не розблокує підключений смартфон, але вона зберігає його розблокованим після першого ввімкнення. Користувач може в будь-який момент звернутися до смартфона, і він буде розблокований, якщо годинник перебуває поруч із ним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нововведення інтегровано в Wear OS 4, яка наразі вже поширюється на годинники Samsung Galaxy Watch 5 і 6 моделей, а також на Pixel Watch 2.

Раніше iOS теж отримала подібну фічу за часів COVID-19: якщо Apple Watch перебували безпосередньо поруч з iPhone, то власник міг розблокувати смартфон, не знімаючи захисну маску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.