Google Pixel 8 буде помітно дорожчим за попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року багато видань і блогерів рекомендували Pixel 7, оскільки при ціні в $599/€649 це був добре збалансований смартфон з однією з найкращих камер на ринку. Але тепер з’явилася інформація, що нові “пікселі” будуть не такими привабливі в плані вартості.


Передбачуваний дизайн Pixel 8

За інформацією видання The Tech Outlook, базовий Pixel 8 з накопичувачем на 128 ГБ коштуватиме в Європі €710,77 або €874,25 з урахуванням ПДВ – істотно більше, як порівняти з торішньою моделлю. Водночас версія на 256 ГБ обійдеться в €949,30 з урахуванням податків.

У випадку з Pixel 8 Pro ситуація ще гірша, оскільки версії на 128 ГБ приписують ціну в €1004,65 (з урахуванням податків), на 256 ГБ – €1065, а на 512 ГБ – €1188.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що до цієї інформації варто ставитися скептично, оскільки вона неофіційна, і цілком імовірно, що Google збереже цінники на рівні торішніх. Але також не виключено, що пошуковий гігант вирішив переглянути цінову політику на тлі чуток про подорожчання наступного покоління iPhone 15-ї серії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.