Скільки коштуватимуть iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До презентації Apple залишилося менше двох тижнів, і про майбутні смартфони лінійки iPhone 15 відомо якщо не все, то дуже багато. Однак головне питання, яке постане перед усіма охочими купити новий смартфон – ціна. І з цього приводу теж є інсайди.

Раніше повідомлялося, що Apple не буде піднімати цінник на базові iPhone 15 і iPhone 15 Plus. Судячи з усього, стартовий обсяг сховища теж не зміниться і складе 128 Гб. Якщо це так, то нові айфони просто займуть місце старих з мінімальними змінами: оновлений чип і Dynamic Island замість “чубчика”.

Ось можливі ціни на базові iPhone 15 і їхній варіант у гривнях за умовним курсом близько 38 гривень за долар:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується моделей із префіксом Pro, то на них очікує подорожчання. Інсайдери писали, що цінник підніметься через новий дорогий перископічний об’єктив, а також матрицю дисплея з рекордно тонкими рамками. Вважається, що кожна конфігурація iPhone Pro подорожчає мінімум на $100.

Ось можливі ціни на iPhone 15 і iPhone 15 Pro Max і їхній варіант у гривнях за умовним курсом близько 38 гривень за долар:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.