Що робити, якщо смартфон гальмує або зависає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Очищення кешу додатків: Деякі додатки можуть займати багато місця в кеші, що може уповільнити роботу пристрою. Ви можете очистити кеш додатків у меню налаштувань.
  2. Видалення невикористовуваних застосунків: Що більше застосунків установлено на пристрої, то більше навантаження на процесор і оперативну пам’ять. Видаліть невикористовувані додатки, щоб звільнити ресурси.
  3. Оновлення операційної системи: Оновлення можуть містити виправлення помилок і поліпшення продуктивності, тому регулярно перевіряйте наявність оновлень і встановлюйте їх.
  4. Вимкнення анімації: Анімація може уповільнювати роботу пристрою, тому її можна вимкнути в меню налаштувань розробника.
  5. Перезавантаження пристрою: Перезавантаження може допомогти виправити багато неполадок і поліпшити продуктивність.
  6. Скидання налаштувань: Якщо нічого не допомагає, можна спробувати скинути налаштування пристрою до заводських налаштувань. Обов’язково зробіть резервну копію важливих даних перед скиданням і переконайтеся, що знаєте пароль від свого облікового запису Google, щоб потім знову в нього увійти.
  7. Заміна батареї: Якщо смартфон працює вже досить довго, то причиною уповільнення може бути і зношена батарея. Заміна батареї може вирішити цю проблему.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.