Новий iPad mini вийде цього року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У травні 2024 року Apple випустила нові iPad Pro та iPad Air , проте вона не представила оновлені версії iPad mini та базові iPad (без будь-яких приставок). Авторитетний інсайдер Марк Гурман із Bloomberg вважає , що цього року Apple виправить це непорозуміння.

Реклама

Так, аналітик припускає, що 7-е покоління iPad mini вийде наприкінці 2024 року. Швидше за все, модель представлять на вересневій презентації разом із iPhone 16 та Apple Watch Series 10. Нагадаємо, попереднє 6-те покоління iPad mini виходило у 2021 році.

Від оновленого iPad mini не варто чекати на радикальні зміни. Швидше за все, 8,3-дюймовий планшет отримає той самий екран та ідентичний дизайн. Усього буде два нововведення. Перше – оновлений чіп (швидше за все, M2). Друге — фронтальна камера переїде на ширшу бічну рамку, щоб було зручніше телефонувати за відеозв’язком у альбомній орієнтації. Аналогічним чином фронталка переїхала до iPad Pro із чіпом M4.

iPad mini 7-го покоління не підтримуватиме новий стілус Apple Pencil Pro , а працюватиме тільки з Apple Pencil c портом USB-C . Вартість міні-планшета становитиме 499 доларів . Принаймні так зараз стоїть iPad mini 6-го покоління.

Випуск базових iPad у цьому році під питанням. Попереднє покоління з 10,9-дюймовим екраном вийшло на початку 2022 року, а наступний вихід може затриматися до весни 2025 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ