Експерти пояснили, як правильно зберігати невикористаний повербанк

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через ракетні обстріли, які супроводжувалися аварійними відключеннями електроенергії, в Україні минулої зими помітно зріс попит на повербанки. На щастя, складські запаси ракетної зброї у Росії виснажилися. У зв’язку з відсутністю нових обстрілів “Укренерго” відмовилася від практики аварійних відключень електроенергії. Куплені українцями взимку повербанки опинилися не при справах. Експерти пояснили, як їх правильно зберігати.

Акумуляторні батареї необхідно зберігати в сухому і прохолодному місці. Висока вологість або температура можуть спровокувати коротке замикання. Вкрай небажано піддавати повербанк впливу прямих сонячних променів.

Мало хто знає, що невикористаний повербанк потрібно заряджати два-три рази на рік. Глибока розрядка АКБ може спричинити зниження ємності та прискорення процесу деградації. Експерти рекомендують заряджати повербанк до 50-70%. Такий рівень заряду є оптимальним для невикористаної портативної батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.