Названий смартфон з найкращою батареєю у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращим визнали Honor Magic5 Lite з батареєю ємністю 5100 мАг. Він досяг успіху в усіх аспектах продуктивності акумулятора, включаючи автономність, зарядку та ефективність.

Смартфон набрав 152 бали у відповідних тестах. Він пропрацював на одному заряді більше 3 днів при помірному використанні та майже 2 повні дні при інтенсивному використанні. Його аналоги на таке нездатні.

Надвелика батарея дозволить дивитися YouTube – 24 години, TikTok – 19 годин. Грати вийде до 11 години без підзарядки. Заряд швидко поповниться за рахунок технології Honor SuperCharge потужністю 40 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики Honor Magic5 Lite:

  • Екран: 6,67 дюйма, AMOLED 2400 x 1080 пікселів, 120 Гц;
  • Процесор: Snapdragon 695;
  • Потужністю 40 Вт;
  • ОС: MagicUI 6.1 (на базі Android 12).

Ціна та доступність

Honor Magic5 Lite ще очікується в Україні. Рекомендована ціна – біля 15 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.