Рейтинг найпотужніших смартфонів у світі: лютий 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці AnTuTu опублікували свіжий звіт, на основі якого склали рейтинг найпотужніших смартфонів у світі.

Несподівано, перше місце у списку посів vivo X90 Pro+ з результатом 1,283 млн балів. Не останню роль у цьому відіграло використання у пристрої топового процесора Snapdragon 8 Gen 2 від Qualcomm та 12 ГБ оперативної пам’яті.

Друге місце відійшло iQOO 11 – у телефоні використовується аналогічний чіп та 16 ГБ оперативної пам’яті. Якщо ж говорити про бали, то девайс набрав 1,272 млн. балів. Третє місце з 1,112 млн балами відійшло Legion Y70. Смартфон базується на процесорі Snapdragon 8+ Gen 1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, що представлений на початку лютого Samsung Galaxy S23 Ultra встановив рекорд продуктивності у тесті Geekbench 5. Девайсу вдалося набрати в ньому 1600 балів у одноядерному тесті та 5311 балів у багатоядерному випробуванні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.