Lifecell різко підняв ціни: клієнти обурені

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Lifecell оголосив своїм абонентам про підвищення тарифів на послуги у лютому. Клієнти компанії масово та вельми агресивно відреагували на таке несподіване різке підвищення вартості послуг стільникового оператора.

З 22.02 вартість Вашого тарифу зміниться

Днями оператор почав інформувати своїх клієнтів про варіацію вартості послуг, внаслідок чого Lifecell зіткнулися з великою кількістю критики.

Багато абонентів насамперед обурені, що чергове підвищення тарифів відбувається на тлі поганої роботи зв’язку та Інтернету, спричинених перебоями постачання електроенергії. Переважна більшість коментарів виглядає так:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Здрастуйте скажіть, за що платить вам 325 грн, якщо було 275 і немає відповідного надання послуг».

— Сором!
– Нам довелося…

Операторам провайдера не довелося довго виправдовуватися, проте відповідь прийняли дуже не багато.

«Вимушена зміна вартості тарифів викликана низкою чинників, пов’язаних із збройною агресією, а також низкою економічних факторів, зокрема, постійний ремонт та закупівля для нього обладнання після обстрілів, створення резерву батарей та генераторів на вузлові технологічні майданчики за актуальним курсом валют», — відповів оператор.

Також у Lifecell зазначили, що тенденція у зміні вартості тарифів зараз спостерігається у багатьох інших телекомунікаційних компаніях, а не лише у lifecell.

«Для цього справді є вагомі економічні причини. При цьому оператор зацікавлений, щоб тарифи залишалися конкурентоспроможними на ринку та були вигідними для наших абонентів», — додали у «Лайфселл».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.