Усі три версії Google Pixel 9 показали на реальних фото

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У мережі з’явилася серія фотографій усіх трьох смартфонів ще не представленої серії Google Pixel 9. Крім базової моделі та «прошки», інсайдери показали і версію Pro XL. Дизайн гаджета виглядає знайомим, але сам він буде більшим за інших представників лінійки.

Реклама

Фотографії опублікував портал Rozetked. Згідно з джерелом, базова модель отримає подвійну камеру, модуль якої не зливатиметься з рамкою, на відміну від Pixel 8. На фотографіях також помітні більш плоскі, ніж актуальна версія, грані корпусу і плоска ж тильна панель.

Так само виглядають і два інших представники нової серії «пікселів». Відмінності будуть технічними: очікується, що Pixel 9 Pro матиме «перископ» з п’ятикратним зумом і лідером у складі камери. Моделі Pixel 9 Pro приписують самі характеристики, але у більшому корпусі. Діагональ екранів смартфонів, за неофіційною інформацією, становитиме 6,24/6,34/6,73 дюйма.

Реклама

Джерело також повідомляє, що Pixel 9 може отримати 12 ГБ оперативної пам’яті, а старші версії – по 16 ГБ, мінімальний обсяг накопичувача у всіх трьох моделей становитиме 128 ГБ. Також повідомляється, що базовий Pixel 9 рамки навколо дисплея виглядають ширшими.

Всі три новинки, ймовірно, будуть побудовані на базі процесора Google Tensor G4, а ось чіп UWB, за чутками, отримають тільки Pro-версії. Прем’єра новинок Google очікується у жовтні поточного року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ