Флагманський Galaxy S23 Ultra виявився на 20% повільнішим, ніж iPhone 14 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продаж нових флагманських смартфонів ще не почався, але в мережі вже з’являються перші тести новинок. Так, хтось встиг протестувати Galaxy S23 Ultra у бенчмарку Geekbench. Результати показують, що найшвидші мобільні чіпи все ще робить Apple, причому з пристойним відривом від конкурентів.

В одноядерному тесті Galaxy S23 Ultra набрав 1480 балів, а iPhone 14 Pro – 1874 бали. Різниця в 20% дуже суттєва. У багатоядерному тесті відрив трохи менший — 4584 бали проти 5384 балів, тобто близько 15%.

Втім, в одноядерних тестах обганяє новинку від Samsung не тільки нова «проха» від Apple. Попереду всі смартфони двох останніх поколінь, включаючи умовно бюджетний iPhone 13 mini. У багатоядерному тесті у нових Galaxy продуктивність знаходиться приблизно на рівні позаминулого року iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.