Виявляється, OnePlus 11 не боїться морозу. Смартфон може нормально заряджатися при –20 °C

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лі Цзе з OnePlus Technology повідомив, що OnePlus 11 не боїться холоду, підтримує роботу при сильних негативних температурах і може заряджатися при –20 °C.

Користувач Weibo, який придбав смартфон OnePlus 11, заявив, що був вражений часом автономної роботи та продуктивністю OnePlus 11 при зйомці при температурі нижче 0 градусів за Цельсієм.

Повідомляється, що при зарядці в холодних умовах OnePlus 11 автоматично визначає температуру навколишнього середовища та нагрівається за рахунок процедури завантаження процесора, так що батарея знаходиться в робочому стані для заряджання в комфортних для акумулятора умовах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У OnePlus 11 виробник використав технологію генетичної реорганізації пам’яті, отримавши більше 30 основних патентів на цю технологію. Виробник заявив, що завдяки цій технології OnePlus 11 з максимальним обсягом пам’яті 16 ГБ проблема підгальмовування мобільних телефонів на базі Android вирішена.

OnePlus 11 отримав 6,7-дюймовий екран з роздільною здатністю 2K, однокристальну систему Snapdragon 8 Gen 2, основну камеру, що включає датчики зображення з роздільною здатністю 50, 48 і 32 Мп, а також 16-мегапіксельну фронтальну камеру. Місткість акумулятора – 5000 мА•год, смартфон підтримує 100-ватну зарядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.