Усі характеристики OnePlus 11 підтверджено офіційним джерелом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагман OnePlus, що готується до релізу, відзначився в базі даних китайського регулятора TENAA. Не чекаючи на офіційний захід, відомство опублікувало детальні технічні характеристики смартфона — від габаритів корпусу до конфігурацій пам’яті та ємності АКБ.

Згідно з джерелом, OnePlus 11 буде оснащений AMOLED-дисплеєм діагоналлю 6,7 дюйма з 10-бітною глибиною кольору (1,73 мільярда відтінків, що відображаються) і вбудованим сканером відбитків пальців. Модель процесора смартфона прямо не вказана, але відома його частота (3,187 ГГц), що відповідає характеристикам Snapdragon 8 Gen 2. Конфігурація пам’яті буде дві: 12/256 ГБ та 16/512 ГБ.

У графі «ємність акумулятора» вказано цифру 2435: швидше за все, йдеться про двоелементну АКБ на 4870 мАг. Роздільна здатність датчиків основної камери 50, 48 і 32 мегапікселя (заявлена ​​функція дворазового оптичного зуму), фронталки-16 Мп. Регулятор також вказує розміри корпусу (163,1 x 74,1 x 8,53 мм) та вагу пристрою (205 грамів).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація глобальної версії OnePlus 11 відбудеться 7 лютого 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.