Коли американські військові оснастять бойові кораблі гіперзвуковими ракетами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Директор програм стратегічних систем США віце-адмірал Джонні Вулф розкрив подробиці про плани щодо оснащення американських есмінців гіперзвуковими ракетами.

Виявилося, що військово-морські сили країни мають намір виконати відповідну роботу вже до 2025 року. У свою чергу, завершення розробки самих гіперзвукових ракет спільно з армією намічено вже на 2023 рік.

Вулф зазначив, що наступний етап – це проектування та відпрацювання інтеграції ракети з корпусом, а також бойової інформаційно-керуючої системи корабля. Паралельно йому інженери займуться опрацюванням фізики запуску ракети з-під води.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що раніше Міноборони США поділилося відео, яке демонструє випробування компонентів гіперзвукової ракети, що розробляється для ВМС та армії США. Сам пуск ракети відбувся з узбережжя у штаті Вірджинія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.