Скандал дня. Google прорекламував Pixel 7 з iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Google представила нові смартфони серії. І по ходу рекламної кампанії сталася нехай і не унікальна, але досить образлива для компанії помилка: представники Google просували новинки в Twitter через iPhone. На це звернули увагу до Gizchina.

Посаду, опубліковану в американському твіттер-акаунті Google Pixel (офіційний верифікований профіль), здійснили через смартфон Apple. Про це стало відомо з позначки (ставиться автоматично внизу повідомлення), що запис зроблено з iPhone.

Публікацію швидко видалили, але скріншот встигли зберегти у мережі. І хоча ситуація для Google неприємна, таке вже траплялося — у минулому у використанні iPhone для реклами своїх гаджетів викривали, наприклад, представників Huawei.

Нагадаємо: Google Pixel 7 та 7 Pro представили 6 жовтня. Смартфони отримали чіп Tensor G2, а також камери з підтримкою передових ШІ-функцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.