Samsung Galaxy Z Fold 4 вже подешевшав у Європі на 14%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна прем’єра Samsung Galaxy Z Fold4 відбулася 10 серпня, продажі стартували через кілька тижнів, але вже зараз новинку в Німеччині пропонують зі знижками кілька сотень євро.

Так, при рекомендованій роздрібній вартості Galaxy Z Fold4 з 256 ГБ флеш-пам’яті 1800 євро ця модель зараз продається за 1550 євро – мінус 250 євро або 14% вартості. 

Другий варіант Galaxy Z Fold4, з 512 ГБ флеш-пам’яті, теж став доступнішим: за нього просять 1750 євро замість 1920. У цьому випадку різниця трохи менша, близько 10%, але все одно приємно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgeizhals.de

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.