Стало відомо, коли вийде MIUI 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi – це дуже цікава компанія, яка під час випуску кожної нової версії операційної системи керується чимось своїм, і непідготовлена ​​людина не завжди розуміє цей зв’язок та порядок речей. Особливо, коли виникає нестиковка між версіями Android та версіями MIUI. Зараз не залучатимемо в ці нетрі, а поговоримо про те, що на нас чекає найближчим часом. А саме про те, коли вийде нова версія MIUI 14, чому саме цього дня, а не в якийсь інший, і чи варто чекати від неї чогось визначного. Спойлер: чекати залишилося недовго, але інформація поки що не офіційна.

Нова операційна система Xiaomi

Вихід MIUI 13 свого часу очікувався з великим нетерпінням, і хоча у звітах йдеться про проміжне оновлення MIUI 13.5, вже є деякі свідчення появи MIUI 14. Це тільки «перша ластівка» і найближчим часом на нас чекає багато нової інформації про велике номерне оновлення операційної. системи смартфонів XIaomi.

Тепер, коли двері відчинені, ми очікуємо, що найближчими днями з’явиться безліч витоків. І все це на тлі того, що деякі моделі телефонів досі не отримали MIUI 13. Враховуючи це, не дивно, що Xiaomi намагається проводити роботу без особливого розголосу. Але не варто забувати і про те, що компанії рідко відкрито багато говорять про нову операційну систему до того, як вона з’явиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова версія MIUI

Проте хлопці з Xiaomiui.net знайшли докази майбутнього оновлення. Вони декомпілювали деякі системні програми з кодової бази програмного забезпечення і знайшли посилання на MIUI 14. У цьому витоку з’являється кодове ім’я «nuwa», яке належить Xiaomi 13.

Після декомпіляції системних додатків розробники виявили докази оновлення MIUI 14. Судячи з усього, Xiaomi проводить внутрішнє тестування MIUI 14 на підтримуваних пристроях, а також на деяких, які ще тільки в розробці таких як Xiaomi 13. Хоча до випуску цього пристрою залишається ще кілька місяців ми можемо не сумніватися, що компанія вже працює над ним. Можливо навіть є готові тестові зразки, які проходять початкові стадії перевірки і готуються до запуску.

Чи вийде MIUI 13.5

Згідно з звітом, Xiaomi може підготувати несподіване розгортання MIUI 14. Несподіванка полягає в тому, що MIUI 13.5 все ж таки не буде, а чотирнадцята версія вийде відразу після тринадцятої.

Коли вийде NIUI 14

Повідомляється, що MIUI 14 вийде 16 серпня. Можна побачити в цьому деяке посилання, адже саме цього дня, але дванадцятьма роками раніше, на світ з’явилася перша версія MIUI, яка тоді навіть не мала відношення до смартфонів компанії, але започаткувала великий шлях і стрімкий зліт Xiaomi до тих вершин, на яких вона зараз.

Саме тому Xiaomi може готувати особливу подію на честь цієї дати. Звичайно, поки це тільки чутки навпіл з припущеннями, але до 16 серпня залишилося всього кілька тижнів, а значить, інформації стрімко ставатиме все більше і більше. Сама компанія швидше за все почне маркетингову кампанію за деякий час до анонсу, якщо дійсно збирається щось випустити. І тут до появи першої офіційної інформації залишилося буквально кілька днів .

Що нового буде в MIUI 14

Поки що немає жодної інформації про те, що особливого буде в новій версії операційної системи. Але можна не сумніватися, що з’являться деякі нові елементи дизайну, нові анімації, нові віджети і додаткові функції. Втім, якими саме вони будуть, ми дізнаємося лише після запуску чи з офіційних тизерів компані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.