Як би виглядала Windows 7, якби вона вийшла в 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий у вузьких колах дизайнер Addy Visuals показав сучасну версію Windows 7 — якою була б система, якби її випустили 2022 року. Концептмейкер створив якусь суміш із оригінальної «Сімки» і Windows 11, запозичивши відомі риси обох операційних систем.

Наприклад, меню «Пуск» та ярлики на панелі завдань розташовані ліворуч, а не посередині. Компонування самого меню така ж, як у оригінального з Windows 7, проте воно має напівпрозору підкладку праворуч, а вікно ширяє над нижньою панеллю.

Комбінація стилів Windows 7 і Windows 11 наочно помітна в «Провіднику»: тут переплітаються нові мінімалістичні іконки з значками стрілок назад/вперед, що впізнаються, виконані градієнтним синьо-блакитним ефектом. Також у файловому менеджері показані вкладки, які досі так і не з’явилися у стабільній версії Windows 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В концепті Addy Visuals не обійшлося без відомих елементів Windows 11, серед яких бічна панель швидких налаштувань, швидкий пошук та оновлене контекстне меню – вони виконані практично без змін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОportaltele.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.