OnePlus випустить дуже бюджетні навушники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У третьому кварталі 2022 року очікується запуск найдоступніших бездротових навушників OnePlus. Називатися вони будуть Nord Buds CE, а їхня орієнтовна вартість – до 800 грн.

Назва цієї моделі була підтверджена сертифікацією Bluetooth SIG, а MySmartPrice дізнався від аналітика Мукула Шарми про ціновий діапазон, колірні варіанти і терміни запуску майбутніх Nord Buds CE.

OnePlus Nord Buds CE стануть найдоступнішими бездротовими навушниками бренду. Ціна Nord Buds CE варіюватиметься від 1 500 до 2 000 рупій (700 – 1000 грн). Далі, що стосується колірних рішень, Buds CE TWS будуть доступні в двох варіантах кольорів 1 Moonlight White (білий) і Misty Grey (сірий).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики та особливості OnePlus Nord Buds CE поки невідомі. Згідно з базою даних Bluetooth SIG, Nord Buds CE використовуватиме Bluetooth 5.2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.