Представлений перший у 2022 році флагман із камерою-невидимкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні кілька тижнів по мережі активно ходили чутки про новий смартфон Motorola. І ось, компанія справді представила унікальний флагман.

Йдеться про оновлений Moto Edge X30, який у 2021 році став першим смартфоном на базі новітнього чіпа Snapdragon 8 Gen 1. Тепер же нова версія апарату може похвалитися званням першого у 2022 році смартфона з підекранною фронтальною камерою.

З іншого можна відзначити, що девайс отримав лише одну версію – 12/256 ГБ. Її ціна в Китаї складе 550 доларів для перших покупців та 630 доларів у роздріб. Це, до речі, робить телефон ще й одним із найдоступніших флагманів на ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Moto Edge X30 отримав 6,7-дюймовий OLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц. При цьому селфі-камера робить фотоз роздільною здатністю 60 Мп. Основна камера потрійна: на 50, 50 та 2 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.