Росія продовжує кібератаки на Міноборони України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Російські хакери продовжують здійснювати кібератаки на Міністерство оборони України. Фахівці відомства успішно їх відбивають.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“Міністерство оборони країни 404 (Росія – ред.) продовжує робити невдалі спроби кібератаки на Міноборони України”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, хакери противника розіслали на службові адреси електронної пошти відомства фішингові листи. Таким чином ворог хотів отримати доступ до службового листування. Однак ця спроба виявилася невдалою – шкідливі e-mail були заблоковані і не потрапили до користувачів.

Фішингові листи виглядали так:

“У зв’язку з критично важливим оновленням бази сервера прошу терміново підтвердити свій обліковий запис, в іншому випадку пошта буде заблокована”.

У листі знаходилося фішингове посилання, доменне ім’я якої було зареєстровано 22.02.2022 і має ознаки приналежності до Міноборони Росії.

“Всі сили ворога залишилися марними. Кібервійська України разом з партнерами тримають оборону”, – підкреслили українські військові.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.