iPhone SE 3 виявився кращим за iPhone XR за одним важливим параметром

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Нещодавно пройшла конференція Apple, на якій нам показали кілька «нових» девайсів (за фактом дійсно новим там був тільки комплект Mac Studio і Studio Display). Довгоочікуваний iPhone SE 3, схоже, розчарував фанатів, оскільки не запропонував практично ніякого видимого апдейта – це той самий маленький смартфон з величезними рамками, кнопкою Home і єдиною задньою камерою.

Проте деякі несподівані зміни все ж таки є. Крім нового чіпа Apple A15 Bionic і модуля 5G, розробники виявили, що в iPhone SE 3 збільшили обсяг оперативної пам’яті. У версії 2020 її було 3 Гб, а тепер стало 4 Гб. До речі, навіть у найпопулярніших моделей типу iPhone XR її всього 3 Гб. 

Зміна в i Phone SE (2022) виявили при дослідженні свіжої бета-версії Xcode 13.3, яка вийшла одразу після презентації у вівторок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кількість оперативної пам’яті помітно впливає на роботу iPhone або iPad, хоч і не так критично, як на Android. Наприклад, пристрій може утримати відкритими більше програм або вкладок у браузері без необхідності перезавантажувати їх.

Збільшення “оперативки” до 4 Гб раніше “пережив” і iPad mini 6, який також працює на чіпі Apple A15 Bionic. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.