Цього недостатньо, – Федоров закликав Visa і Mastercard повністю зупинити свої сервіси у Росії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Триває 10 доба повномасштабної війни Росії з Україною. Поки ворог обстрілює мирні населені пункти на нашій території, саму Росію поступово накриває жорстка залізна завіса.

Економічні санкції Заходу душать країну-агресорку зсередини. Втім міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров зазначає, що обмежень для вбивць все ще не достатньо.

Федоров закликав Visa і Mastercard до більш рішучих дій

Міжнародні компанії масово йдуть з російського ринку і припиняють там роботу своїх представництв, продаж товарів і надання сервісів. Днями раніше Visa припинила обслуговувати низку російських банків. Таке ж рішення ухвалила компанія Mastercard.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте, за словами Федорова, цих дій все ще недостатньо для того, щоб зупинити російську агресію в Україні.

Visa, Mastecard, щиро дякую за ваші кроки на підтримку України та досягнення миру, але їх зараз недостатньо для зупинення російської агресії в Україні. Закликаю вас зупинити надання сервісів в Росії – зупинити війну в Україні!
– наголосив Михайло Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.