Лікар розповіла про користь сала у період поширення «Омікрону»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Професор Федерального медико-біологічного агентства, дієтолог Маргарита Корольова пояснила, чим корисне сало, і загалом тваринні та рослинні жири для підтримки імунітету в умовах поширення «Омікрону».

За словами Корольової, і тваринні та рослинні жири багаті на вітамін А, що стимулює вироблення клітин, що захищають організм від вірусів, але, крім нього, — вітамін Е — потужний антиоксидант. Разом з цим фахівець порадила вживати горіхи, жирну рибу північних морів, риб’ячий жир та добову дозу вітаміну D3. А також квашену капусту, що містить високий рівень вітаміну С і пробіотики.

До цього Корольова додала, що в період пандемії «Омікрону» корисно їсти сало, яке має у своєму складі такі речовини, що сприяють захисту організму від вірусів та бактерій. Сало в період небезпеки зараження підтримуватиме в організмі лужне середовище, в якому втрачають активність віруси та бактерії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Можна з’їдати шматочок сала у першій половині дня. Насичені жири зі складу сала, також олії гхі – очищена топлена олія – ​​та інших джерел тваринного походження вкрай необхідні в такий період», – зазначила професор Корольова.

Матеріали характеру новин не можна прирівнювати до призначення лікаря. Перед ухваленням рішення порадьтеся з фахівцем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.