Смартфони iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max отримають камеру на 48 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними TrendForce, цього року компанія Apple встановила у свої смартфони основну камеру роздільною здатністю 48 Мп. Очікується, що така камера з’явиться у iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Компанія Apple давно використовує у своїх смартфонах датчики зображення роздільною здатністю 12 Мп, проте після цього переходу частка смартфонів з 12-мегапіксельними камерами на ринку знизиться до 15%.

Повідомляється, що новий 48-мегапіксельний датчик зображення підтримуватиме запис відеороликів роздільною здатністю 8K, а також зможе знімати в різній роздільній здатності залежно від сценарію. Для портрета або пейзажу може бути потрібна висока роздільна здатність, в той час як фотографія при слабкому освітленні може бути 12-мегапіксельною через об’єднання інформації з сусідніх пікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий аналітик Apple Мінґ-Чі Куо неодноразово вказував на 48-мегапіксельну основну камеру iPhone 14 Pro. Він також сказав, що 2023 року в iPhone 15 з’явиться перископна камера з оптичним зумом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.