Стало відомо коли представлять iPhone на мікросхемах власної розробки Apple

Компанія Apple прагне домогтися повного використання чіпів власної розробки у своїх продуктах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє Taiwan Business Times, останні новини з ланцюжка поставок показують, що iPhone 14 від Apple, випущений у 2022 році, буде оснащений 4-нанометровим модемом Qualcomm 5G X65 та однокристальною системою Apple A16.

Компанія Apple прагне домогтися повного використання чіпів власної розробки у своїх продуктах. Цього року це не відбудеться, однак джерела стверджують, що це станеться у 2023 році. Повідомляється, що iPhone 15, випущений у 2023 році, стане першим пристроєм Apple, у якому будуть використовуватися всі чіпи власної розробки Apple.

Модем для роботи в мережах 5G проводитиметься з використанням 5-нанометрового технологічного процесу TSMC. Радіочастотна інтегральна схема (RFIC) використовуватиме 7-нанометровий технологічний процес TSMC. Однокристальна система Apple A17 буде проводитись з використанням передового 3-нанометрового технологічного процесу TSMC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що модеми 5G власної розробки Apple та мікросхеми RFIC вже розроблені. У найближчому майбутньому розпочнеться пробне виробництво та постачання зразків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.