Розумний годинник Watch GT 3 від Huawei: чим вони можуть вас здивувати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після перерви в пару років Huawei перезапускає успішну серію Watch GT і представляє новий розумний годинник. Нові Watch GT 3 зберігають всі переваги своїх попередників, але також радують інноваціями: передовими технологіями, якістю за доступною ціною та привабливим дизайном. Годинник був представлений на щорічному заході Huawei у Відні 24 листопада.

Іти в ногу з останньою модою та задовольняти потреби людей – щоденне завдання технологічних компаній. Тому виробники розумного годинника також намагаються відкривати нові рішення, використовувати їх і виділятися серед інших. Новий годинник серії Huawei Watch GT 3 демонструє інноваційний підхід і пропонує класичний дизайн, точні функції моніторингу стану здоров’я та спорту та розумну ціну.

Конструктивні особливості

Стиль – один із способів висловити наш внутрішній світ: речі, які ми носимо, розкривають наш настрій та показують унікальність кожного з нас. У сучасному світі розумні технології і, перш за все, розумний годинник дозволяє себе розкрити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий годинник Watch GT 3 може пропонувати дві різні моделі. Обидві моделі однаково привабливі з естетичної точки зору, але відрізняються розміром корпусу: перша – 46, а друга – 42 міліметри по діагоналі. Новий годинник виготовлений з нержавіючої сталі, тому має міцність і стійкість, як до спеки, так і до холоду.Huawei пропонує різні дизайни ремінців для обох моделей: класичні шкіряні та спортивні з нержавіючої сталі та фтореластомеру, тому кожен пристрій можна легко адаптувати до індивідуального стилю власника. Крім того, обидві моделі не тільки стильні, але й зручні, тому що вони дуже малі: 46-міліметрова модель без ремінця важить 42,6 м, а 42-міліметрова модель – всього 35 г.

Розумний екран

Екран розумного годинника – ще один важливий фактор при виборі. Зручний та розумний екран не тільки забезпечує приємну взаємодію з користувачем, а й дозволяє виявити свої творчі здібності.

Годинник GT 3 діаметром 46 мм має круглий дисплей з діагоналлю 1,43 дюйма (3,6 см), а компактніша модель з діагоналлю 42 мм – 1,32 дюйма (3,35 см). Обидві моделі оснащені сенсорним екраном AMOLED із міцним склом Corning Gorilla Glass 3 та роздільною здатністю 466×466 пікселів. Ось чому надчіткий 3D-екран із вигнутого скла забезпечує приголомшливу чіткість зображення в будь-якій точці. Немаловажно і те, що в моделях smart Watch GT 3 є великий вибір цифрових циферблатів, серед яких навіть найприскіпливіші користувачі знайдуть свій улюблений.

Живлення та акумулятор

Smart Watch GT 3 порадує не лише своїм зовнішнім виглядом, а й технічними параметрами, особливо тривалим терміном служби батареї.

Батареї нових годинників Huawei вистачає на 14 днів (або 7 днів для моделі 42 мм), що вигідно відрізняється від конкурентів. Такий час автономної роботи дозволяє користувачам Watch GT 3 уникнути постійного пошуку зарядного пристрою. Крім того, годинник підтримує операційну систему Huawei HarmonyOS, яка забезпечує зручність використання – ми можемо підключити годинник до будь-якого пристрою Android або Apple та приймати дзвінки за його допомогою.

Спорт і здоров’я

Однак можливості розумного годинника для прослуховування музики, звичайно ж, не обмежені. Одна з найважливіших функцій сучасного розумного годинника – допомога у заняттях спортом та турбота про здоров’я.Годинник забезпечує моніторинг стану здоров’я за допомогою вдосконаленого пульсометра, що підтримується новою системою TruSeen TM 5.0+, та покращеного моніторингу насичення киснем (SpO2) протягом усього дня. Крім того, пристрій може надати якісну оцінку нашого стану сну та дихання під час нього. У годиннику також є точний датчик температури, який визначає температуру шкіри на зап’ясті.

Годинник GT 3 ідеально підходить для тих, хто веде активний спосіб життя. Обидві моделі пропонують понад сотню режимів тренувань та інтегрований планувальник тренувань. Розумний годинник для навчання користувачів може в режимі реального часу надавати голосові нагадування про поточні цілі та статус тренування, підвищуючи продуктивність. Годинник відрізняється сучасними технологіями позиціонування, які дозволяють точно відслідковувати кожне тренування.

Ціна

Huawei Watch GT 3 це не бюджетні розумні годинники і відповідно цінник в них вищий середнього, але ми однозначно можемо сказати що вони вартують своїх грошей. Рекомендована ціна 46-міліметрової версії з металевим ремінцем — 9 999 грн, з фтореластомеровим — 7 999 грн; 42-міліметрової версії з металевим ремінцем — 9 499 грн, зі шкіряним — 7 499 грн.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.